Kaivuutyöt luotettavasti Forssasta käsin koko Kanta-Hämeeseen

Yhteystiedot
Kaivintyöt, Infra Vinnikainen Oy, Forssa

Infra Vinnikainen Oy:n ydinosaamista ovat kaivuutyöt ja maanrakennusurakat laidasta laitaan. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia ja taloyhtiöitä Forssasta käsin joustavasti koko Kanta-Hämeen alueella. Tämän lisäksi asiakaskuntaamme kuuluvat yritykset, joita palvelemme erilaisissa maanrakennustarpeissa Kanta-Hämeen lisäksi myös Uudenmaan alueella.

 

Toteutamme kattavalla kokemuksella muun muassa salaojien kaivuutyöt, pihojen maisemoinnit laatoituksineen sekä pohjarakentamisen. Valttejamme ovat monipuoliset palvelut, vahva ammattitaito, huolellinen työnjälki ja ripeä työskentelytahti. Ota yhteyttä, saat meiltä hinta-arvion työstä tai urakasta vain muutamassa päivässä.

Pyydä tarjous

Jämäkkää pohjarakentamista ja yksilöllistä maisemointia

Omakotitalorakentajille kokenut maanrakentaja on kullanarvoinen yhteistyökumppani. Me hoidamme pohjarakentamisen jämäkästi ja turvallisesti erilaisille rakennuksille aina piharakennuksista suurempiinkin rakennuksiin. Teemme työmme vahvalla ammattitaidolla ja toiveidesi mukaan.

 

Uusi talo tarvitsee myös kauniin pihan, mutta maisemointi on hankala hoitaa hartiavoimin. Tilaa meidät ja kaivinkoneemme paikalle, niin maisemointi hoituu hetkessä. Samalla hoidamme asennustyöt, esimerkiksi pihojen laatoituksien asennukset. Maisemoimme lisäksi vanhat pihat, jotka ovat uudistamisen tarpeessa.

 

Kaivamme tietenkin myös pihatiet, ojat ja rännivesien kanavoinnit. Kokoamme palvelupaketin, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Maanrakennusta taloyhtiöille ja yrityksille

Yksityisten omakotitalo- ja mökkiasujien sekä uudisrakentajien lisäksi palvelemme mielellämme myös taloyhtiöitä ja yrityksiä niiden maanrakennustarpeissa.

 

Jos taloyhtiösi piha kaipaa uutta ilmettä, esimerkiksi pihapolkujen uusintaa tai suurempiakin muutoksia maisemoinnin avulla, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Olemme luotettava kumppani kaikenlaisiin kaivuutöihin ja hoidamme tarvittaessa samassa paketissa myös erilaiset asennustyöt.

 

Yrityksesi tai taloyhtiösi saa käyttöönsä kokeneen henkilökuntamme ja tehokkaan kalustomme. Muista, että pienet toimeksiannot Forssan seudulla hoituvat meiltä helposti nopeallakin aikataululla. Älä siis odota, vaan kysy lisää palveluistamme jo tänään.